glad ijs

Kjeld Nuis wil niet trouwen met vriendin, maar zij wel met hem

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKjeld Nuis wil niet trouwen met vriendin, maar zij wel met hem
RTL

Als het aan Kjeld Nuis (31) ligt, gaat hij nooit op één knie voor zijn vriendin Joy Beune (21). Het koppel besprak hun toekomstplannen met het tijdschrift 'Helden', waarin de schaatser vertelt niet in het huwelijksbootje te willen stappen. Maar of Joy daar hetzelfde over denkt..?

"Ik vind trouwen maar onzin"

Kjeld gaat akkoord met huisje, boompje, beestje, maar zegt nee tegen een huwelijksfeestje. De schaatser wil zijn toekomst wel doorbrengen met Joy, alleen niet met een trouwring om zijn vinger. "Bij elk trouwprogramma heb jij (Joy, red.) de hoop dat op een dag...", grapt hij in het dubbelinterview voor Helden. "Ik zeg dan altijd: kun je rekenen? Reken er maar niet op. Ik vind trouwen maar onzin." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kjeld Nuis positief getest op corona: 'Verbaasd over uitslag'
Lees ook

Kjeld Nuis positief getest op corona: 'Verbaasd over uitslag'

Joy weet dat Kjeld het 'niet ziet zitten' om te huwen, maar heeft 'nog hoop'. "Ik heb de wens om op een dag te trouwen", spreekt ze uit in het blad. "Ik zie ons in elk geval wel samen oud worden." De twee gaan het verder ook niet rustiger aan doen de komende tijd. "Ik ben nog niet bezig met een leven zonder schaatsen", aldus Kjeld. "Jij (Kjeld, red.) stopt over een paar jaar en ik moet dan nog wel even door. Dan kun jij mooi huisvader worden, toch?" aldus Joy. 

Kjeld was hiervoor samen met Jill. In de video hieronder vertelt hij over de breuk. 

Lees meer over
Kjeld NuisJoy BeuneLiefdeRelatieHuwelijk