en ze leefden nog lang...

Zijn Marvin en Marnix na Prince Charming nog altijd bij elkaar?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/Michael DijkstraZijn Marvin en Marnix na Prince Charming nog altijd bij elkaar?
RTL

In de laatste aflevering van 'Prince Charming' was te zien hoe Marnix het hart van prins Marvin wist te veroveren. De opnames zijn inmiddels een aantal weken achter de rug en de grote vraag is natuurlijk of de twee nog samen zijn. In 'Prince Charming De Reünie' blikt presentator Rick Brandsteder samen met de twaalf mannen terug op hun avontuur in Sicillië.

Een aantal weken geleden begon Prince Charming, oftewel de 29-jarige Marvin, aan zijn zoektocht naar ware liefde. Twaalf vrijgezellen probeerden zijn hart te veroveren, maar één van hen stak er met kop en schouders bovenuit: Marnix. Toch was Marnix best verbaasd dat Mr. Charming juist hem koos, vertelde hij in de podcast van Kiki Düren. "Qua types zijn we heel erg anders, maar dat is ook interessant. We leerden nieuwe dingen kennen van elkaar. We deden steeds meer stappen naar elkaar toe."

Marnix uit Prince Charming vertelt over eerste nacht met Marvin
Lees ook

Marnix uit Prince Charming vertelt over eerste nacht met Marvin

Hoe is het nu tussen de twee? Hebben ze hun liefdesleven in Nederland voort weten te zetten? En hoe is het met de rest van de mannen? Is er onderling wellicht wat op gaan bloeien? Je ziet het allemaal vanaf woensdag bij Videoland in Prince Charming De Reünie.

Vlak voor de grote finale moest Rick zijn koffer pakken. Hij werd vriendelijk door Marvin verzocht om Il Palazzo te verlaten. Bij RTL Boulevard deed Rick exclusief zijn verhaal over het hele Prince Charming-avontuur. 

Lees meer over
Rick BrandstederPrince Charming