can't handle

Twee (!) extra seizoenen van Too Hot To Handle aangekondigd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixTwee (!) extra seizoenen van Too Hot To Handle aangekondigd
RTL

Bereid je voor op nog minstens een dozijn aan nieuwe socialmediasterren, want Netflix kondigt nog twee seizoenen van de hitserie 'Too Hot To Handle' aan. Dat meldt 'Deadline'.

Too Hot To Handle werd in 2020 een ware lockdown-hit en een tweede seizoen hing al langere tijd in de lucht. Het goede nieuws voor fans is dat er niet alleen een tweede, maar ook meteen een derde seizoen op de planning staat. Het zonovergoten Mexico wordt voor de nieuwe seizoenen ingeruild voor een ander paradijs op aarde: de Turks- en Caicoseilanden. 

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details
Lees ook

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details

Het concept blijft hetzelfde. Wederom wordt er een blik knappe vrijgezellen opengetrokken die op zoek zijn naar de ware liefde. De plottwist is dat ze tijdens de opnames geen fysieke band met elkaar mogen opbouwen. Zoenen, strelen en seks zijn streng verboden. Verbreken ze de regels, dan gaat er flink wat geld uit de prijzenpot.

Met 100.000 dollar aan prijzengeld om te winnen levert dit niet alleen extra spanning op tussen de kandidaten die een oogje op elkaar hebben, maar ook de mensen die elkaar niet kunnen uitstaan. In het eerste seizoen was de villa meerdere keren te klein toen kandidaten zoenend betrapt werden. 

Wanneer het tweede seizoen van Too Hot To Handle beschikbaar is op Netflix, is nog niet bekend.

Lees meer over
Netflix