Fotogenie(k)

De creatieve foto's die we niet te zien kregen in Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Wie is de Mol? / AVROTROSDe creatieve foto's die we niet te zien kregen in Wie is de Mol?
RTL

De kandidaten van 'Wie is de Mol?' kregen afgelopen aflevering de kans om zich van hun meest creatieve kant te laten zien in de opdracht Fotogenie(k). Op extra beelden is te zien hoe Marije en Charlotte een rondleiding geven langs de foto's die we niét te zien kregen in de aflevering.

Om de opdracht goed uit te voeren moet de groep zich verdelen in twee teams. Uiteindelijk gaan Splinter, Rocky, Joshua, Renée en Lakshmi de Tsjechische stad Brno in om foto's te maken, terwijl Marije en Charlotte in spanning afwachten. Hen staat een belangrijke taak te wachten: zij moeten namelijk raden wie hun medekandidaten proberen vast te leggen.

Joshua reageert op extreme Molactie in Wie is de Mol?
Lees ook

Joshua reageert op extreme Molactie in Wie is de Mol?

De fotografen krijgen wel een aantal regels mee. Zo mogen ze geen mensen fotograferen, geen namen van kandidaten of een afgeleide daarvan flitsen, mogen ze niet zelf op de foto staan én mogen ze niets fotograferen dat slaat op het beroep van degene die hij of zij symbolisch probeert te vertalen. 

Na dertig minuten door de stad te hebben gedwaald is het aan Marije en Charlotte om te raden wie bij welke foto's hoort. Er is alleen een kleine plottwist: ze krijgen niet alle foto's te zien. Eén foto krijgen ze gratis, daarna kost elk plaatje hen geld. Maar het duo blijkt een natuurtalent in het vertalen van foto's, want van de 1.400 euro weten ze 1.200 euro te verdienen! En dat terwijl sommige plaatjes best creatief waren... Kijk maar eens naar onderstaande video.

Helaas voor Lakshmi was de opdracht een van haar laatste. De zangeres moest aan het einde van de uitzending haar koffers pakken en voelt zich nog altijd 'genaaid'.

Lees meer over
Wie is de Mol?