kaylee without you

Dit is het knappe zusje van MAFS-kandidaat Mick

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDit is het knappe zusje van MAFS-kandidaat Mick
RTL

Met zijn grote glimlach en ietwat grove taalgebruik is Mick één van de sterren in het nieuwe seizoen van 'Married At First Sight'. Maar wie in de laatste afleveringen ook een glansrol speelt, is zijn knappe zusje Kaylee.

Door de experts van Married At First Sight is Mick gekoppeld aan Daisy, die net als hijzelf in Amsterdam-Noord woont. De familie en vriendengroepen van het koppel zijn uitgerukt om hun bijzondere ja-woord in Zeist bij te wonen. Ook zusje Kaylee biedt mentale support aan haar broer. Even duikt ze op aan de zijde van haar tante Anneke, de Micks rots in de branding. 

© RTL

Als iemand een familiemens is, dan is het Mick wel. Door de jaren heen heeft de trotse bruidegom verschillende kiekjes van zijn familie geëtaleerd op Instagram. Kaylee mag uiteraard niet op de foto's ontbreken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Of het huwelijk voor Mick en Daisy eindigt in een sprookje is nog even afwachten. Ben je benieuwd of jij en je partner net zo'n hoge matchscore behalen als dit koppel? In de video hieronder legt expert Tilly uit hoe jij de test kunt maken. 

Lees meer over
Married at First Sight