gesloten deur

Kijkers zien Els als vierde het Big Brother-huis verlaten

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Ingo CalìKijkers zien Els als vierde het Big Brother-huis verlaten
RTL

Els (57) is de vierde afvaller van 'Big Brother'. In de liveshow van 28 januari werd duidelijk dat ze het 'Big Brother'-huis moet verlaten. Hiermee komt haar avontuur tot een eind. Haar medegenomineerde Patrick mag van de kijker in het huis blijven.

Drontenaar Els kwam in de eerste week het spel in als insluiper, samen met Nick. Zij moesten ’s nachts ongezien het huis betreden. Helaas werden ze betrapt bij hun zoektocht naar de sleutel in de slaapkamer. Kort daarna werd zij al samen met René genomineerd door haar medebewoners. Dankzij Theo’s vrijwillige vertrek bleven beiden in het spel. Nu is Els alsnog door haar medebewoners en de kijker naar huis gestuurd. 

Terror Theo uit Big Brother bekent: 'Deels gespeeld'
Lees ook

Terror Theo uit Big Brother bekent: 'Deels gespeeld'

Bewoonster Jill is inmiddels weer terug in het huis. Zij werd vorige week donderdagnacht onwel en toen uit voorzorg per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Jill kon niet direct terug het huis in vanwege de coronamaatregelen en verbleef tijdelijk in een hotel, volledig afgesloten van de buitenwereld net zoals de bewoners van het Big Brother-huis.

Volgens de 22-jarige werden haar klachten veroorzaakt door een verlate menstruatie. Ze maakt het inmiddels weer goed. 

Big Brother is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5 en terug te kijken bij Videoland, waar ook de livestream te zien is. 

Lees meer over
Big BrotherBig Brother