corona and the city

Corona speelt rol in reboot Sex and the City

Door ANP/ RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCorona speelt rol in reboot Sex and the City
RTL

Volgens Sarah Jessica Parker (55) gaat de nieuwe 'Sex and the City'-serie de coronacrisis in New York laten zien. Dat vertelt de actrice, bekend als Carrie in de HBO-serie, vrijdag aan 'Vanity Fair'.

"Natuurlijk is Covid-19 een deel van de verhaallijn. De serie speelt zich af in New York"

De actrice vertelt dat de nieuwe serie, genaamd And Just Like That…, de levens laat zien van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) als vijftigplussers in New York. Volgens de actrice hoort alles van het leven anno 2021 daarbij, ook corona. "Natuurlijk is Covid-19 een deel van de verhaallijn. De serie speelt zich af in New York", aldus Sarah Jessica. New York is een van de zwaarst getroffen delen van de Verenigde Staten in de coronacrisis.

Nieuw seizoen Sex and the City krijgt geen vierde hoofdrol
Lees ook

Nieuw seizoen Sex and the City krijgt geen vierde hoofdrol

Verdere details over de verhaallijn kan ze nog niet verklappen. "Ik tast ook nog in het donker," vertelt ze. "Michael Patrick King, onze producent, buigt zich over het script. Ik ben zo benieuwd. Ik kan bijna niet wachten."

De opnames voor de nieuwe serie beginnen deze lente. Er worden tien afleveringen gemaakt van dertig minuten. Sex and the City, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

Lees meer over
Sarah Jessica ParkerSex and the City