Met de hakken over de sloot

Plottwist in Heel Holland Bakt zorgt voor opluchting bij deelnemers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Heel Holland Bakt aflevering 31-1-2021Plottwist in Heel Holland Bakt zorgt voor opluchting bij deelnemers
RTL

De 'Heel Holland Bakt'-aflevering van zondagavond is een bijzondere geweest. Niet alleen ontbrak André van Duin (73) tijdens de eerste bakdag als presentator, ook kandidaat Eric moest verstek laten gaan. Het maakt de kijkers én de kandidaten even van slag. Gelukkig weet André het goed te maken.

Het is al ijskoud in de tent, maar de temperatuur zakt al helemaal onder het vriespunt als André moet verkondigen wie de minste bakker van de week is. Met pijn in zijn hart vertelt hij Ellen het slechte nieuws, maar er is een addertje onder het gras.

Vorstelijk heeft ze deze aflevering niet gebakken, maar ze krijgt wél nog een kans. Omdat de thuisbakkers door het ontbreken van Eric met vier in plaats van vijf personen aan het bakken zijn geslagen, is Ellen deze ronde veilig en gaat de groep door naar de kwartfinale. 

Heel Holland Bakt-kijkers in mineur na het vertrek van Daniel
Lees ook

Heel Holland Bakt-kijkers in mineur na het vertrek van Daniel

De plottwist aan het einde van de aflevering levert sommige kijkers hoofdpijn op en dat ligt niet aan de mierzoete vulling die Elizabeth zo graag maakt. Wat betekent het als er vijf mensen in de kwartfinale staan? Op Twitter laten de kijkers weten dat ze het ergste vrezen voor de volgende aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Heel Holland Bakt zie je elke zondag om 20.25 uur bij Omroep Max op NPO 1 en kijk je hier terug.

Lees meer over
André van DuinHeel Holland Bakt