starboy

The Weeknd verrast ziekenhuismedewerkers met maaltijden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPThe Weeknd verrast ziekenhuismedewerkers met maaltijden
RTL

Terwijl The Weeknd (30) zich opmaakt voor zijn optreden tijdens de pauze van de aanstaande Super Bowl in Florida, besteedde hij ook aandacht aan de aftrap van de Black History maand in de Verenigde Staten. De zanger bestelde 150 maaltijden bij het restaurant Mama's Southern Soul Food in Tampa, dat gerund wordt door zwarte eigenaren, en liet deze bezorgen bij een lokaal ziekenhuis. Dit meldt 'TMZ'.

"Ik ben vereerd en dankbaar om deze kans te krijgen"

The Weeknd wilde hiermee zijn waardering uiten voor al het werk dat het personeel doet, zeker in Florida waar de coronavirusbesmettingen nog steeds hoog zijn.

The Weeknd brengt nieuw album uit met grootste hits
Lees ook

The Weeknd brengt nieuw album uit met grootste hits

De Super Bowl is Amerika's grootste sport evenement en vindt dit jaar plaats op 7 februari. Vanwege het coronavirus zullen bepaalde zaken wel anders worden verricht dan normaal, maar The Weeknd kijkt uit naar zijn optreden en heeft zelfs 5 miljoen euro van zijn eigen vermogen besteed om er een gelikte show van te maken. "Iedereen is opgegroeid met de Super Bowl, dus om hier nu te mogen optreden is een droom die uitkomt. Ik ben vereerd en dankbaar om deze kans te krijgen."

Lees meer over
The Weeknd