#metoo

Ook management laat Marilyn Manson vallen

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
Ook management laat Marilyn Manson vallen
RTL

Managementbureau CAA vertegenwoordigt Marilyn Manson niet langer. Het bedrijf wil de zanger niet langer als cliënt nu hij wordt beschuldigd van onder meer seksueel misbruik, bevestigt CAA aan Variety.

Eerder besloot ook platenlabel Loma Vista Records om diezelfde reden de samenwerking met de 52-jarige Marilyn stop te zetten. Ook raakte de excentrieke zanger een acteerklus kwijt en worden scènes uit de serie American Gods geschrapt waarin hij te zien is.

Marilyn Manson reageert op misbruikbeschuldigingen
Lees ook

Marilyn Manson reageert op misbruikbeschuldigingen

Actrice Evan Rachel Wood, de ex-verloofde van de zanger, vertelde maandag op social media jarenlang door hem te zijn misbruikt. Ook andere vrouwen beschuldigen Manson van seksueel misbruik, onderdrukking en mishandeling.

Mason liet op Instagram weten zich niet te herkennen in de verhalen. 'Mijn werk en leven zijn altijd magneten geweest voor controversie, maar de recente beschuldigingen aan mijn adres zijn ernstige vervormingen van de waarheid. De intieme relaties die ik heb gehad waren altijd wederzijds. Het feit dat anderen er nu voor kiezen om het verleden te verdraaien, en waarom, doet niets af aan dat dit de waarheid is.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Marilyn Manson