oops!...i did it again

Ex Britney Spears weer op vrije voeten na rijden onder invloed

Door ANP/ RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEx Britney Spears weer op vrije voeten na rijden onder invloed
RTL

Jason Alexander, de man met wie Britney Spears (39) 55 uur getrouwd is geweest, is onlangs opgepakt voor rijden onder invloed. Jason had daarnaast drugs bij zich, meldt de 'New York Post'. Hij is inmiddels weer vrij en moet zich op 30 april melden in de rechtbank.

Jeugdvrienden Britney en Jason gaven elkaar in 2004 tijdens een wild weekend in Las Vegas het jawoord. Toen de twee ontnuchterd waren na hun impulsieve uitspatting, vroeg de zangeres meteen om het huwelijk nietig te laten verklaren.

Documentaire gemaakt over curatele Britney Spears
Lees ook

Documentaire gemaakt over curatele Britney Spears

Hoewel het flitshuwelijk alweer jaren achter hen ligt, lijkt Jason nog steeds om zijn ex-vrouw te geven. Afgelopen zomer werd hij gespot tijdens een Free Britney-demonstratie van fans. De zangeres staat sinds haar mentale inzinking in 2008 zowel financieel als persoonlijk onder toezicht van haar vader Jamie, iets waar de zangeres vanaf wil. Jason pleit ook voor de 'vrijheid' van zijn ex. "Ze wil heel graag weer controle over haar eigen leven hebben. En dat verdient ze ook. Ze heeft lang genoeg opgesloten gezeten", zei hij tijdens de demonstratie.

Lees meer over
Britney Spears