dat komt door jou

Guus Meeuwis wil met niemand anders dan zijn Manon oud worden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGuus Meeuwis wil met niemand anders dan zijn Manon oud worden
RTL

Guus Meeuwis (48) krijgt nog altijd kriebels in zijn buik van Manon Meijers en dat mag iedereen van hem weten! Zonder enige vorm van gêne deelt hij dan ook zijn gevoelens voor de styliste op haar 43e verjaardag in een liefdevolle post op Instagram.

"Wil je me beloven dat je oud wordt met mij?"

'Mijn liefste is jarig vandaag', deelt de zanger bij een close-up van zijn aanstaande vrouw. 'Wil je me beloven dat je oud wordt met mij? Ik hou van jou.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Guus Meeuwis: 'Alles zou iets mooier zijn als ik kon optreden'
Lees ook

Guus Meeuwis: 'Alles zou iets mooier zijn als ik kon optreden'

Manon liet eerder al weten hoe gek ze op haar toekomstige man is toen ze haar geliefde Amsterdam inruilde voor het bourgondische Tilburg. De verhuizing zorgde destijds voor flink wat ophef. Veel volgers van het koppel vonden het stulpje niet bepaald een liefdesnestje en vergeleken het onder andere met een bunker en een crematorium.

Bij Radio 538 liet de zanger later weten zelf heel tevreden te zijn. "Het is een heel modern, strak huis. Ik vind het een schitterend ontwerp", aldus Guus. "Het is net als met een liedje: je moet het pas beoordelen als het helemaal af is."

Ondertussen zijn Guus en Manon ook nog altijd druk bezig met het plannen van hun bruiloft. Vanwege de coronacrisis besloten de tortelduifjes de mooiste dag van hun leven een jaar uit te stellen. In de onderstaande video geeft Manon wel alvast een tipje van de bruidssluier.

Lees meer over
Guus MeeuwisManon Meijers