doodskus

Liyah van Temptation: 'We hadden allemaal met Greg te doen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Love TherapyLiyah van Temptation: 'We hadden allemaal met Greg te doen'
RTL

Liyah werd in het zonnige Italië hoteldebotel op Gregory, maar, klein probleempje: hij was nog altijd verbonden aan zijn vriendin Karina. Al leek die op haar beurt weer een connectie te hebben met de verleidelijke Daryl. In een nieuwe 'Temptation Love Therapy' vertelt Liyah meer over de complexe situatie. 

"Wij kwamen er later pas achter dat het ging om zoenen"

Hoewel Gregory zelf een enorme flirt is, breekt hij volledig als hij zijn Karina met een ander ziet zoenen. "We hadden heel erg met hem te doen", vertelt Liyah aan presentatrice Gwen van Poorten, die het nogal bijzonder vindt hoe de groep reageerde op het nieuws.  "Wij zaten natuurlijk best op een afstand en wisten niet goed wat er gebeurd was", aldus de Temptation-ster.

Hadden Jaydi en Ricky seks op Temptation Island? Zo zit het
Lees ook

Hadden Jaydi en Ricky seks op Temptation Island? Zo zit het

Volgens Liyah dacht in eerste instantie iedereen dat Karina niet had gezoend met Daryl, maar dat ze samen het bed hadden gedeeld. "Dus wij zaten daar echt van: oh mijn god, dit is zo erg en zo heftig. Vandaar dat iedereen zo heftig reageerde. Wij kwamen er later pas achter dat het ging om zoenen, wat natuurlijk ook niet oké is."

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Lees meer over
Gwen van PoortenVideolandTemptation Island