ttyn

Gerard Joling: 'Gordon heeft altijd bonje met iedereen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Gerard Joling: 'Gordon heeft altijd bonje met iedereen'
RTL

De vriendschap tussen Gordon (52) en Gerard Joling (60) lijkt definitief voorbij. De rel rondom Gordons nieuwe hondje Toto heeft het kookpunt bereikt en Gerard is het zat, laat hij weten aan RTL Boulevard.

"De reden dat hij zo ongelooflijk agressief is, zegt meer over hemzelf”

Het botert niet meer tussen Gordon en zijn voormalige collega. Gerard was van mening dat de zanger geen hond had moeten nemen, aangezien hij in het verleden de trouwe viervoeters nogal eens wegdeed. Gordon was niet gediend van de opmerkingen en dreigt zelfs een advocaat op de zaak te zetten. “Eigenlijk zou ik moeten zeggen: ik praat er niet meer over, maar hij was als een wesp gestoken”, reageert Gerard. “Het maakt mij geen bal uit. Laat hem lekker genieten van dat hondje.”

Krijgt Gordon zijn eigen radioprogramma?
Lees ook

Krijgt Gordon zijn eigen radioprogramma?

Gordon nam revanche op zijn voormalige vriend door te zeggen dat hij en niet het hondje ‘doorgefokt’ was. “Over doorgefokt gesproken, mijn vader en moeder zijn twee heel gezonde mensen. Die hebben drie kinderen gekregen”, legt Gerard uit. “Ik heb gelukkig nog heel goed contact met deze doorgefokte mensen. Dat kunnen we van Gordon natuurlijk niet zeggen, die heeft met iedereen ruzie. Dat is hartstikke jammer. Verder wens ik Gordon alle goeds, geniet van je hondje. En vooral van je karakter.”

“Ik ben op helemaal niemand boos. De reden dat hij zo ongelooflijk agressief is, zegt meer over hemzelf”, gaat Gerard verder. “Ik heb zo veel andere leuke dingen aan mijn hoofd, ik heb tenminste échte vrienden om me heen. Ik heb ook nooit met iemand in deze business oorlog of ruzie. Die man heeft altijd met iedereen bonje of ruzie en klaagt iedereen aan en is woest. Als hij kwaad is, laat hem dat lekker zijn. (...) Ik heb mededogen met deze man en dat weet ‘ie ook."

Lees meer over
GordonGerard JolingRuzieVriendschap