Serenah, laat maar zitten

Serena Williams gooit tweede plaats-prijs weg: 'Niet goed genoeg'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTubeSerena Williams gooit tweede plaats-prijs weg: 'Niet goed genoeg'
RTL

Tennisster Serena Williams (39) heeft de deuren van haar mansion opengesteld voor het Amerikaanse 'Architectural Digest'. In een ruim acht minuten durende video komt alles voorbij: van haar woonkamer die eigenlijk een art-gallery is tot haar prijzenkast en karaokekamer.

"Tweede prijzen, daar doen we niet aan. Tweede is niet goed genoeg"

De tennislegende, die maar liefst 23 Grand Slam-titels op haar naam heeft staan, woont samen met haar man en dochter in Miami, nadat ze ruim twintig jaar met zus Venus het huis deelde. Nu heeft laatstgenoemde - die een eigen interieurbedrijf heeft - haar geholpen met het realiseren van haar droomhuis.

En dat huis telt onder meer een kunstgalerij ("Ik wilde geen normale woonkamer") inclusief haar eigen schilderij aan de muur, een jaloersmakende mediakamer ("Een praktische combi van een karaokebar, club, bar en bioscoop") en natúúrlijk een prijzenkamer waar je u tegen zegt, met daarin geen enkele tweede prijs uitgestald ("Daar doen we niet aan, tweede is niet goed genoeg"). Heel goed Serena, ken je grenzen.
 

Schattig dochtertje Serena Williams gaat compleet viral
Lees ook

Schattig dochtertje Serena Williams gaat compleet viral

"Ik ging voor het eerst in mijn leven zonder Venus wonen, dus ik wilde dat het waardevol zou worden", zegt ze verder tegen het blad. En het succes van zussen zijn én samen kunnen werken? "Je moet je eigen krachten kennen. Ik ben heel goed in tennis, maar niet in interieurs. Maar dat kon ik leren door naar Venus te kijken."

En ze kan meer dan tennissen: in onderstaande video zingt Serena topless, in de strijd tegen borstkanker. 

Lees meer over
Serena Williams