uitbündig gevierd

Gisele Bündchen viert Super Bowl-zege van Tom Brady

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGisele Bündchen viert Super Bowl-zege van Tom Brady
RTL

De man van Gisele Bündchen (40), footballspeler Tom Brady (43), heeft zondag voor de zevende keer de Super Bowl gewonnen. Het voormalig model en haar kinderen waren door het dolle heen, zo liet Gisele zien met een filmpje dat ze op Instagram postte.

De familie van de sportman, die werd verkozen tot de beste speler van de wedstrijd, keek de Super Bowl vanuit een skybox in het stadion in Tampa. In het filmpje loopt Gisele op haar stiefzoon Jack (13), zoon Benjamin (11) en dochter Vivian (8) af en juichen de kids om de overwinning van hun vader, waarbij Vivian roept: "We hebben gewonnen!".

Veel Amerikanen missen aanvang Super Bowl door technische problemen
Lees ook

Veel Amerikanen missen aanvang Super Bowl door technische problemen

Gisele deelde gedurende de dag al kiekjes van achter de schermen bij het grootste sportevenement van de VS. Ook liet ze in haar Stories beelden zien van de halftimeshow van The Weeknd. Ze droeg zondag een shirt waarop 'Go Bucs' stond en een bijpassend mondkapje met Toms shirtnummer, 12, erop. Tom speelt sinds vorig jaar voor de Tampa Bay Buccaneers in Florida, na bijna twintig jaar bij de New England Patriots uit Boston.

Lees meer over
Gisele BündchenTom Brady