familieband

Bob Saget nog steeds goed contact met Full House-dochters

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBob Saget nog steeds goed contact met Full House-dochters
RTL

Bob Saget (64), die meer dan 25 jaar geleden voor het laatst de vader van de 'Full House'-familie speelde, heeft nog net zo'n goede band met de dames van de televisieserie als vroeger. Dat zegt hij in een interview voor de podcast 'Inside of You' van Michael Rosenbaum (48), waarin hij zijn band met zijn serie-dochters Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin en de Olsens-twins bespreekt.

"Met wie ik op dat moment was, net als bij mijn eigen kinderen"

Op de vraag met wie van de vier hij het best kon opschieten, zegt de acteur die de rol van alleenstaande vader Danny Tanner speelde: "Met wie ik op dat moment was, net als bij mijn eigen kinderen." Met Candace, die de rol van oudste dochter D.J. speelde, had Bob sinds de pilot van de serie een warme band. Jodie, die de rol van middelste dochter Stephanie vertolkte, speelde vroeger altijd met zijn echte oudste dochter en bleef ook vaak bij hem thuis logeren.

Twee maanden cel voor Full House-ster Lori Loughlin na omkoping
Lees ook

Twee maanden cel voor Full House-ster Lori Loughlin na omkoping

De Olsen tweeling Mary-Kate en Ashley ziet de acteur nog regelmatig wanneer ze bij elkaar in de buurt zijn. En net als bij zijn eigen kinderen heeft de Full House-vader geen favoriet. Alle vier zijn vrienden van hem, zegt hij.

Lees meer over
Ashley OlsenMary-Kate Olsen