leave Britney alone

Ex-man Britney Spears wil zich niet mengen in bonje met vader

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesEx-man Britney Spears wil zich niet mengen in bonje met vader
RTL

De documentaire 'Framing Britney Spears' heeft de discussie over de vader van Britney Spears (39) behoorlijk doen oplaaien. Ook haar ex-man Kevin Federline (42) vindt er het zijne van, meldt 'TMZ'.

Nadat Britneys vriend Sam Asghari zich uitliet over het onder curatele staan van de zangeres, is het nu de beurt aan haar voormalige echtgenoot. Kevin zou geen behoefte hebben aan gezeik, meldt zijn advocaat Mark Vincent Kaplan aan TMZ. De oud-danser vindt het onnodig om ruzie te maken met Jamie Spears, de vader van zijn ex-vrouw. Hij zou het alleen aanvechten als het invloed zou hebben op zijn zoons Jayden James en Sean Preston, maar Kevin heeft niet het idee dat het een negatieve impact heeft op zijn kids. 

Britney Spears reageert op Framing Britney-documentaire
Lees ook

Britney Spears reageert op Framing Britney-documentaire

Britneys vriend Sam noemde Jamie 'een lul' die zich onnodig mengt in hun relatie. Ook Jayden, de zoon van de zangeres, noemde zijn opa eerder al een 'eikel'. Dat kwam allemaal nadat Jamie vermoedelijk het jongetje had aangevallen. Toch zou Kevin vinden dat het inmiddels allemaal bekoeld is en daarom vinden dat er geen actie ondernomen hoeft te worden, in tegenstelling tot wat er in de documentaire Framing Britney Spears wordt beweerd. 

Eén van de voorvechters van de #FreeBritney-beweging is de superfan Chris Crocker. In een inmiddels berucht filmpje vroeg hij de wereld om 'Britney met rust' te laten. Op Twitter laat hij nu weten niet gediend te zijn van de ommekeer die velen maken wat betreft dit onderwerp. 'Ik deed dit in een tijd waarin alleen heteronormatieve overtuigingen werden geaccepteerd', schrijft Chris. 'Mijn hoop is dat niet alleen Britney vrijheid krijgt, maar dat iedereen die queer is zonder marteling kan leven.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Britney SpearsCuratorRechtszaakEchtscheiding