love or leave

Gregory over spelletjes Daryl in Temptation: 'Karina is erin getrapt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Love Therapy Gregory over spelletjes Daryl in Temptation: 'Karina is erin getrapt'
RTL

Tijdens het allesbeslissende laatste kampvuur van 'Temptation Island: Love or Leave' werden er door Gregory pittige uitspraken gedaan tijdens zijn confrontatie met Karina. "Dat was superintens", blikt hij terug in 'Temptation Love Therapy'.

"Hij kwam er met één doel en Karina is erin getrapt"

Aan presentatrice Gwen van Poorten vertelt Greg dat hij had gedacht dat de confrontatie tussen hem en Karina 'wel mee zou vallen'. Hij heeft dan ook spijt van zijn harde woorden. "Nu zou ik het wel anders doen", geeft hij toe. Ook biecht hij op dat hij de ontmoeting anders had voorgesteld in zijn hoofd. De realityster was namelijk van plan om zijn ex in haar waarde te laten en niet al te veel woorden vuil te maken. "Toen kwam ze aanlopen en vergat ik alles wat ik had gerepeteerd."

Screenshots onthullen: 'Liyah van Temptation verliefd op Greg'
Lees ook

Screenshots onthullen: 'Liyah van Temptation verliefd op Greg'

Hoewel hij teleurgesteld is in Karina, neemt hij Daryl niets kwalijk. "Voor mij is hij helemaal niet relevant in mijn proces", vertelt hij dan ook. "Alles wat er daar is gebeurd kan ik eigenlijk alleen Karina kwalijk nemen. Voor de rest zie ik hem als onderdeel van het spel."

Ook vertelt Greg dat hij twijfelt aan de oprechtheid van Daryl. "Als ik ergens heen zou moeten gaan om liefde te vinden bij iemand die al verliefd is... dat zou er bij mij niet ingaan. (…) Nogmaals, het is niet zijn schuld. Hij kwam er met één doel en Karina is erin getrapt."

Temptation Island: Love or Leave is te zien bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Lees meer over
Gwen van PoortenVideolandTemptation Island