ga dan

Villa Gordon nu echt verkocht: 'Op weg naar een nieuw avontuur'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVilla Gordon nu echt verkocht: 'Op weg naar een nieuw avontuur'
RTL

Gordon (52) is officieel klaar voor het volgende hoofdstuk van zijn leven. Via Instagram laat de zanger weten dat zijn woning in Blaricum nu officieel van de markt is.

"Op weg naar een nieuw avontuur"

'Op weg naar een nieuw avontuur', schrijft Gordon bij een foto vanuit de sneeuw waarop hij trots poseert met een bord waarop 'verkocht' staat. Onduidelijk is wie het huis van de zanger heeft gekocht. Wel liet Gordon eerder weten dat de nieuwe bewoners 'geweldige mensen' zijn.

© Instagram @gordonheuckeroth

De woning, met een woonoppervlak van 471 vierkante meter en acht kamers, stond al sinds 2019 te koop. De villa werd in 2013 en 2016 ook al eens aangeboden, maar zonder succes. Het is niet bekend of Gordon de vraagprijs van maar liefst 2,9 miljoen euro heeft gekregen.

Gordon nam eerder op Instagram al afscheid van zijn huis, waar hij in mei uit vertrekt: 'En dan ineens was je weg... mijn hart, ziel en zaligheid zat in je en ik laat je dan ook gaan met een goed vervuld gevoel.' Een nieuwe woning heeft de presentator nog niet gevonden. 'Een beetje onwennig zal het zijn, maar die ene dichte deur zal de andere openen', aldus Gordon.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon deed onlangs in zijn podcast met Don Diablo verschillende onthullingen. Te beginnen met De Toppers, waarover hij zei dat het 'altijd een strijd' was. Zo zou Gerard Joling 'altijd in het midden willen staan'. Ook deed hij een boekje open over zijn liefdesleven en zijn bekendheid, dat hem bijna te veel werd.

Lees meer over
Gordon