oh brother

Jerrel zorgt opnieuw voor drama in Big Brother

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ingo CalíJerrel zorgt opnieuw voor drama in Big Brother
RTL

Het is opnieuw hommeles in het huis van ‘Big Brother’. Volgens nieuwkomer Jerrel (25) roddelen Nick (30), Naomi (32) en Patrick (59) voortdurend over huismeester Jill (22) en daar is de extravagante make-up artiest absoluut niet van gediend. Wanneer hij verhaal haalt bij zijn medebewoners, slaat de vlam dan ook direct in de pan.

Jill mag deze week de huisregels bepalen en heeft ervoor gekozen om iedere ochtend de dag te beginnen met een polonaise. En daar zijn met name de Vlamingen niet bepaald blij mee. Wanneer Jill doorkrijgt dat de andere bewoners balen van haar regels, wordt ze steeds onzekerder over haar kwaliteiten als leider van de groep.

Diezelfde dag krijgt Jill ook nog eens de opdracht om een keuze te maken in wat ze wil doen met het geld dat de groep heeft verdiend met de weekopdracht. Ze besluit om haar medebewoners om advies te vragen. Zij raden de studente aan om te gaan voor een hometrainer en nieuwe puzzels. De toch al niet zo sportieve Jill ziet dit echter niet helemaal zitten en keert dan ook radeloos terug naar de dagboekkamer.

Groot nieuws zorgt voor tranen van geluk in villa Big Brother
Lees ook

Groot nieuws zorgt voor tranen van geluk in villa Big Brother

Haar besluiteloze houding zorgt voor een hoop irritaties bij de groep. Zo zegt Patrick dat Jill beter naar huis kan gaan als ze niet kiest voor een hometrainer; daar kan ze tenminste lekker lui op de bank hangen. Jerrel vangt het gesprek tussen Patrick, Nick en Naomi op en haast zich naar Jill om zijn verhaal te delen.

Dat had 'ie beter niet kunnen doen. Binnen een mum van tijd begint de hele groep zich ermee te bemoeien. Volgens Jerrel zijn Patrick, Naomi en Nick behoorlijk schijnheilig bezig geweest en hij eist dan ook dat ze open kaart spelen tegenover Jill. Het Vlaamse drietal ontkent echter in alle toonaarden; volgens hen is Jerrel alleen maar aan het stoken.

De irritaties rondom Jerrel lijken zich steeds verder op te stapelen in het huis. Met name Michel ziet de veelbesproken nieuwkomer het liefst zo snel mogelijk vertrekken. In de sneak preview voor vanavond is te zien hoe hij zelfs een plannetje beraamt om Jerrel het huis uit te pesten.

Of dat Michel ook daadwerkelijk gaat lukken, dat zal vanavond tijdens de liveshow om 21.30 bij RTL 5 moeten blijken. Dan zal ook duidelijk worden welke bewoner het huis van Big Brother zal moeten verlaten: Thomas of Patrick.

Lees meer over
Big Brother