HET HAZESJE ZIJN

Roxeanne Hazes vindt déze vraag over zoon Fender bloedirritant

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes vindt déze vraag over zoon Fender bloedirritant
RTL

Als bekende Nederlander krijgt Roxeanne Hazes (28) met enige regelmaat te maken met journalisten. Over haar zoontje Fender krijgt ze één vraag in het bijzonder vaak te horen. In haar column voor 'Viva Mama' doet Rox haar beklaag.

"Het zijn vaak kinderloze journalisten die dat vragen"

Roxeanne heeft namelijk een hekel aan de vraag of haar leven is veranderd sinds de geboorte van zoontje Fender. Voordat de zangeres beviel van haar grote trots, ging ze vaak pas midden in de nacht slapen. "Soms bleven we tot het middaguur in ons nest liggen", aldus Roxeanne in haar column. "Nu worden we standaard om zes uur wakker en hebben we er rond het middaguur al een hele dag op zitten."

Rox vindt het dan ook 'idioot' als journalisten haar vragen of haar leven is veranderd sinds de geboorte van Fender. "Het zijn vaak kinderloze journalisten die dat vragen, maar toch. Wat denk je zelf?"

Roxeanne Hazes: 'Monique is als een zus'
Lees ook

Roxeanne Hazes: 'Monique is als een zus'

De afgelopen tijd is Roxeanne een heel nieuwe uitdaging aangegaan. Ze heeft namelijk de presentatie gedaan van de make-upshow Glow Up, die binnenkort op Videoland is te zien. Meer daarover zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Roxeanne Hazes