INSERT CRICKET SOUND

Rein en Danny hebben ongemakkelijkste etentje ooit in MAFS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRein en Danny hebben ongemakkelijkste etentje ooit in MAFS
RTL

In de aflevering van 'Married at First Sight' maandag waren Rein en Danny aan het genieten van hun laatste momenten op het Griekse eiland Kos. Na een leuk tochtje over het eiland schuiven de twee aan bij restaurant Flamingo, om hun laatste avondmaal te nuttigen. Maar tijdens dat etentje ontstaat een van de ongemakkelijkste momenten tot nu toe.

"Ik ben even van mijn stuk"

Danny en Rein proosten op een gezellige laatste avond. "Ik vind het jammer dat we morgen terugvliegen", vertelt Danny aan Rein. Laatstgenoemde geeft Danny vervolgens een compliment over zijn sprekende gezicht. Ook vertelt hij zijn man dat hij uiteindelijk wel op hem kan vallen.

Maar vervolgens ontstaat er een bijzonder ongemakkelijk moment als Rein benoemt dat het liedje 'Falling In Love' te horen is op de achtergrond. "Is dat toepasselijk?" vraagt Danny meteen, waarop Rein een korte 'ja' als antwoord geeft. "Echt waar? Lief dat je dat zegt. Dat had ik niet verwacht", zegt Danny vervolgens. Maar inmiddels lijkt Rein helemaal niet meer aanwezig in het gesprek. Hij is drukker met het pellen van een garnaal. Dat valt duidelijk verkeerd bij Danny.

Rein giert het uit om doodsbange Danny in MAFS
Lees ook

Rein giert het uit om doodsbange Danny in MAFS

"Ik ben even afgeleid nu", zegt hij vrij geïrriteerd. "Zal ik het maar laten gaan en even niet reageren op je opmerking?" vraagt hij vervolgens aan Rein, die geen idee lijkt te hebben waar zijn partner op doelt. Vervolgens maakt Danny het zélf nog ongemakkelijker door het voorval nóg een keer aan te halen. De krekels springen nog net niet uit het beeldscherm. "Eet smakelijk, schat", vervolgt Rein.

Daarna volgen misschien wel de meest ongemakkelijke momenten uit het zesde seizoen van Married at First Sight tot nu toe. "Ik ben even van mijn stuk", zegt een teleurgestelde Danny, die ogenschijnlijk had gehoopt dat Rein hem de liefde had verklaard. 

Aan het einde van de aflevering zien we dat het stel gaat samenwonen in het huis van Danny. Gelukkig voor hem is de ongemakkelijke spanning dan verdwenen en lijkt het weer een stuk beter te gaan tussen de mannen.

De vaste waarden in ieder seizoen van Married at First Sight zijn de twee trouwambtenaren, Walter en Mariëlle. Hoewel zij de stellen iedere keer weer trouwen, hebben ook zij niet altijd vertrouwen in de match. In de video hieronder vertellen ze daar meer over.

Lees meer over
Married at First Sight