Coronababy

Rowena uit Temptation VIPS onthult geslacht van ongeboren kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rowena_baierlRowena uit Temptation VIPS onthult geslacht van ongeboren kindje
RTL

Leuk nieuws voor oud-Utopiaan en 'Temptation Island VIPS'-deelnemer Rowena Baierl (36): ze liet in december weten zwanger te zijn en onthult nu welke kleur muisjes er straks op de beschuiten wordt gestrooid. En dat doet ze geheel volgens de boekjes: met een 'genderreveal'-video op Insta.

"GENDERREVEAL!"

Rowena: 'Utopia boegbeeld grote verandering in mijn leven'
Lees ook

Rowena: 'Utopia boegbeeld grote verandering in mijn leven'

In de video zien we Rowena omringd door haar vriend en familie en vrienden het geslacht met een rookkanon bekendmaken. En aan de kleur rook te zien, wordt het een... jongetje!  

Het nieuws over de zwangerschap van Rowena was extra heuglijk omdat ze vorig jaar zomer bekendmaakte dat ze haar ongeboren zoontje was verloren. Ontzettend verdrietig nieuws, waarover ze destijds op Instagram schreef: 'Een aantal weken geleden hebben wij het intens verdrietige nieuws ontvangen dat onze baby is gestopt met groeien. Alles zat er al aan. Vingertjes, teentjes, oortjes, oogjes, mondje en overduidelijk een jochie.' 

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het babynieuws vliegt ons in coronatijd sowieso om de horen. Ook Shary-An en haar vriendin verwachten binnenkort een kindje, en ze vertelde ons erover: