selling baby

Déze Selling Sunset-ster is in verwachting van haar eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Lindy Lin / NetflixDéze Selling Sunset-ster is in verwachting van haar eerste kindje
RTL

Babynieuws voor Christine Quinn, een van de vastgoedmakelaars uit de succesvolle Netflix-serie 'Selling Sunset'. De 31-jarige ruilt binnenkort haar stijlvolle Louis Vuitton om voor een praktische luiertas, zo laat ze weten aan 'People'. "Ik kan niet wachten om moeder te worden!"

"Ik ben zo klaar voor wat dit volgende hoofdstuk inhoudt"

Christine stapte in december van 2019 in het huwelijksbootje met ondernemer Christian Richard. De gastenlijst was enorm, want iedereen over de hele wereld kon meegenieten hoe de Netflix-ster - niet in maagdelijk wit, maar in het zwart - naar het altaar werd begeleid. Nu, zo'n 1,5 jaar later, is het gelukkige koppel klaar voor de volgende stap: "We kunnen met plezier het nieuws delen dat we ouders gaan worden."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Christine niet welkom op huwelijk Selling Sunset-collega Heather
Lees ook

Christine niet welkom op huwelijk Selling Sunset-collega Heather

In het exclusieve interview laat Christine weten dat ze altijd al voor ogen had om in 2021 moeder te worden. "Ik ben een groot voorstander van het manifesteren van mijn dromen en heb dat tot op de dag van vandaag altijd gedaan", vertelt ze. "Ik stelde mezelf zwanger voor terwijl ik mijn dagelijkse meditatie deed."

"We zijn zo dankbaar dat we ons eerste kind verwachten", voegt ze eraan toe. "Ik ben zo klaar voor wat dit volgende hoofdstuk inhoudt en kan niet wachten om moeder te worden!" Volgens Christine is haar kleine spruit nu al een echte nachtbraker, net als zijn moeder. Ook vertelt ze over haar cravings die - en dat zijn we niet van haar gewend - niet heel gezond zijn. Haar dieet bestaat nu voornamelijk uit pizza's van The Pizza Hut en héél veel Dr. Pepper.

De Netflix-ster liet afgelopen zomer al aan Metro weten te dromen van een eigen gezin. Maar Christine zou Christine niet zijn als ze geen kleine wensenlijst zou hebben. De aanstaande moeder wil namelijk het liefst een jongetje. "Ik kan me niet eens voorstellen dat ik zou proberen een kleine Christine te temmen! Ik heb altijd al twee kleine jongens gewild, alleen al omdat ik zelf best wel een tomboy ben."

De eerste drie seizoenen van Selling Sunset zijn te zien bij Netflix. Binnenkort wordt het aanbod aangevuld met de Undercover-film over Ferry Bouwman. Ook Monic Hendrickx is te zien in de film en vertelt in onderstaande video over het project.

Lees meer over
Netflix