bound 2

Kim Kardashian vraagt officieel scheiding Kanye West aan

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian vraagt officieel scheiding Kanye West aan
RTL

Het zit erop: Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) gaan ieder hun eigen weg na 7 jaar huwelijk. De realityster heeft officieel een scheiding aangevraagd, meldt 'TMZ'.

Kimye is niet meer! TMZ meldt dat de scheidingspapieren nu echt ingediend zijn door Kims powerhouse-advocaat Laura Wasser. De realityster zou de volledige voogdij van hun vier kinderen wil delen met de rapper. Volgens de entertainmentsite staan ze beiden achter de keuze om North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1) als co-ouders op te voeden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kanye West ondanks scheidingsgeruchten mét trouwring gespot
Lees ook

Kanye West ondanks scheidingsgeruchten mét trouwring gespot

Het stel is onder huwelijkse voorwaarden getrouwd, aldus TMZ. Dat betekent dat er geen gedoe zou zijn rondom de verdeling van hun enorme vermogens. Bovendien zou er van tevoren al uitgeplozen zijn hoe ze het gaan doen met hun vastgoed. 

Het ging fout tussen Kim en Kanye in 2020. De rapper stelde zich kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, ogenschijnlijk tijdens een bipolaire episode. Volgens TMZ wilde Kim de stekker niet meteen erna uittrekken, omdat ze dat wreed zou vinden. De twee sliepen al maanden niet meer in dezelfde slaapkamer en Kanye vertrok vaak naar hun ranch in Wyoming. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim en Kanye ontmoetten elkaar in de 00's en de rapper maakte in 2012 duidelijk verliefd te zijn op de realityster. Uiteindelijk kregen ze in 2013 hun eerste dochtertje samen, North West. Daarna was het tijd voor het huwelijk. De twee gaven elkaar het jawoord in 2014 tijdens een uitbundige ceremonie in Italië. Het is de derde scheiding voor Kim, die in 2004 er een eind aan breidde met muziekproducent Damon Thomas en in 2011 na 72 dagen huwelijk met Kris Humphries het wel welletjes vond. 

Het gonst al een tijdje dat Kimye finito is, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Kim KardashianKanye WestEchtscheidingHuwelijkBruiloft