DUIMPJE OMHOOG

Jill en Matt uit Big Brother delen bed met elkaar na feestje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLJill en Matt uit Big Brother delen bed met elkaar na feestje
RTL

Zaterdagavond vierden de inwoners van het 'Big Brother'-huis een feestje. Zoey, Nick en Matt vermaakten hun huisgenoten met muziek. Daarna ging het feestje nog even door. Enkele kijkers denken dat het in de slaapkamer nog erg gezellig werd.

De 19-jarige Matt stapte twee weken geleden het huis in. Hij steekt het niet onder stoelen of banken dat hij de Nederlandse Jill wel ziet zitten. Toen het huisfeest afliep, kropen Matt en Jill samen in bed. Volgens kijkers van de livestream hadden de twee het behoorlijk gezellig onder de lakens. Volgens mensen op Twitter stak Jill zelfs haar duim omhoog, wat het afgesproken signaal is voor seksuele handelingen met wederzijdse toestemming.

Jerrel reageert op exit in Big Brother-huis: 'Niets is wat het lijkt'
Lees ook

Jerrel reageert op exit in Big Brother-huis: 'Niets is wat het lijkt'

De 'gezellige nacht' van Matt en Jill roept natuurlijk ook vragen op over de verstandhouding die Jill heeft met Thomas. Die liet voorlopig nog niet echt merken dat hij het moeilijk heeft met wat er gebeurde, maar hoorde Jill wel al uit.

Zo konden mensen die zondag via de livestream keken, horen hoe Thomas Jill aan de tand voelde. Hij vroeg bijvoorbeeld waarom ze bij Matt in bed kroop, terwijl ze eigenlijk afstand van hem wilde houden. Daarbij hield Jill vol dat het gewoon vriendschappelijk was.

Lees meer over
Big Brother