beste mattie?

Mattie denkt Marieke te kennen... maar valt door de mand

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMattie denkt Marieke te kennen... maar valt door de mand
RTL

Hun levens mogen dan wel met elkaar vervlochten zijn, Q-music dj's Mattie Valk (36) en Marieke Elsinga (34) kennen elkaar nog steeds niet door en door. Mattie viel gisteren van de ene verbazing in de andere toen hij achter wat persoonlijke feitjes van Marieke kwam.

"Marieke Jolande? Heet jij Marieke Jolánde?"

Nadat Mattie gisteren opbiechtte zijn paspoort kwijt te zijn, bood Marieke hem gekscherend aan dat van haar te gebruiken. En dat liet hij zich geen twee keer vertellen: hij pakte haar paspoort erbij, inspecteerde het tot in detail en viel van de ene verbazing in de andere. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Zo, wat een bolle toet!" roept 'ie nog voordat hij ontdekt wat haar volledige naam op het paspoort is. Want ook daardoor lijkt 'ie volledig van de leg. "Marieke Jolande? Heet jij Marieke Jolánde?" Als hij tot slot aankomt bij de pagina's met stempels lijkt hij het helemaal niet meer te houden. "Je lijkt wel Floortje Dessing!"

Mattie trots op radio-collega Marieke: 'Dit is gewoon goed, mop'
Lees ook

Mattie trots op radio-collega Marieke: 'Dit is gewoon goed, mop'

De twee zijn enorm dik met elkaar en vielen beiden in de prijzen bij het RadioRing-gala. Mattie sprak daar enkele lieve woorden over Marieke:

Lees meer over
Mattie ValkMarieke Elsinga