we were on a break

Love Island-koppel Joan en Mert steviger in hun schoenen na breuk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Joan en MertLove Island-koppel Joan en Mert steviger in hun schoenen na breuk
RTL

Joan en Mert zijn sinds dag één van 'Love Island' onafscheidelijk. Toch hebben de tortelduifjes in hun nieuwste vlog iets op te biechten: ze zijn onlangs even tijdelijk uit elkaar geweest. "Even tot onszelf komen", legt Mert uit.

"Ik was echt emotioneel en aan het janken for life"

Op hun gezamenlijke YouTube-kanaal is te zien hoe de Love Island-winnaars voor Valentijnsdag een nachtje weg gaan, maar voor hen voelt het als thuiskomen. In de video onthullen ze namelijk elkaar al zo'n twee weken niet meer gezien te hebben. Daarnaast hebben ze ook een week totaal geen contact met elkaar gehad. "We hadden even een pauze. Ik denk dat het wel even goed was voor ons" vertelt Mert. "Even rust aan mijn kop" vult Joan hem aan. "Maar ik denk dat het wel even nodig was (...) Het is natuurlijk zo dat we elkaar vanaf Love Island elke dag hebben gesproken."

Zou het? 'Nieuw seizoen Love Island volop in de maak'
Lees ook

Zou het? 'Nieuw seizoen Love Island volop in de maak'

Dat betekent niet dat ze elkaar niet gemist hebben, vooral Joan was de eerste dagen volledig over haar toeren. "Ik vond het de eerste dagen best wel heftig" biecht ze op. "Ik dacht echt: wat overkomt me nou. Hoezo praten we niet? (…) Ik was echt emotioneel en aan het janken for life."

Vlak na de finale waren de tortelduifjes te gast in Love Check-up. Bekijk die video hieronder:

Lees meer over
Love Island