het houdt niet op

Janice Blok doodmoe van zwangerschapsgeruchten: 'Kan echt niet'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJanice Blok doodmoe van zwangerschapsgeruchten: 'Kan echt niet'
RTL

Hoewel Donny Roelvink (23) altijd eerlijk is geweest over het feit dat hij graag jong vader wil worden, is dat volgens zijn vriendin geen vrijbrief om haar hier constant naar te vragen. Via Instagram laat Janice Blok (29) weten doodziek te worden van alle ongevraagde felicitaties. 

"Ik begin gewoon aan mezelf te twijfelen of ik niet een keer een test moet doen"

Janice is al moeder van hondjes Beertje en Blade, maar als het aan Donny ligt vindt er snel gezinsuitbreiding plaats. "Schei toch eens uit met het vragen of ik zwanger ben", raast Janice via Instagram Stories na de zoveelste vraag of ze in verwachting is. "Ik begin gewoon aan mezelf te twijfelen of ik niet een keer een test moet doen." 

Er zijn zelfs volgers die haar feliciteren via Instagram. "Dat kan gewoon echt niet", aldus de vriendin van de Roelvink-telg.

Donny Roelvink gek gebeld na uitlekken telefoonnummer
Lees ook

Donny Roelvink gek gebeld na uitlekken telefoonnummer

In een volgend bericht laat Janice weten dat haar fans zich echt geen zorgen hoeven te maken en dat, wanneer ze écht zwanger is, het via postduiven, rooksignalen en een vuurwerkshow bekend zal maken. 

Dat Janice alles voor haar vriend overheeft bewees ze onlangs toen ze voor hem naar Amsterdam verhuisde. "Ik had geen keus", aldus de vriendin/manager van Donny.

Lees meer over
Donny RoelvinkJanice Blok