zonnetje in huis

Eloise over mentale gezondheid: 'Lukt niet altijd om vrolijk te zijn'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @eloisevanoranjeEloise over mentale gezondheid: 'Lukt niet altijd om vrolijk te zijn'
RTL

Alle coronamaatregelen beginnen langzaam zijn tol te eisen. Ook Eloise van Oranje (19) heeft er last van. Op social media laat de 'gravinfluencer' weten zich even in een dipje te bevinden.

"Ik wil het liefst altijd vrolijk zijn, maar dat kan nou eenmaal niet"

Het enige wat de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien nog en beetje kan opvrolijken is de zon. 'Ik kijk ook terug naar foto’s van de zomervakantie en zie dat ik meer energie heb en dat ik veel blijer ben', schrijft ze bij de post op Instagram. 'Het ligt natuurlijk ook aan dat school nu is begonnen, maar toch. Ik baal daar echt van want ik wil het liefst altijd vrolijk zijn, maar dat kan nou eenmaal niet.' Eloise gaat verder in de comments: Ik mag niet echt klagen. Sommige dagen zijn natuurlijk beter.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eloise van Oranje draagt overleden prins Friso altijd met zich mee
Lees ook

Eloise van Oranje draagt overleden prins Friso altijd met zich mee

'Feel you', reageert goede vriend Robbert Rodenburg, die in hetzelfde schuitje zit, onder de post. 'Het weer heeft helaas een grote invloed op mijn stemming', laat een andere volger weten. 'Herkenbaar', schrijft weer iemand anders.

Eloise is de laatste tijd steeds openhartiger. Zo sprak ze onlangs nog over haar drukke studentenbestaan, waar ze met volle teugen van geniet. Bekijk de volledige video hieronder.

Lees meer over
Eloise van Oranje