HET HEK IS VAN DE DAM

Nicolette snapt Bas z'n nieuwe hobby niet: 'Hij spoort niet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNicolette snapt Bas z'n nieuwe hobby niet: 'Hij spoort niet'
RTL

Eén ding is zeker: het leven van Nicolette van Dam (36) en haar grote liefde Bas Smit is nooit saai én altijd te volgen. Op haar Instagram Stories deelt de presentatrice de nieuwe hobby van haar man, waar ze zelf niets van snapt.

"Dit doet Arie Boomsma de hele dag"

Op de Stories van Nicolette kunnen we allemaal zien dat Bas een lekkere frisse duik neemt in het water vlakbij hun vakantiehuisje. "Twee weken geleden lag hier nog ijs", zegt de presentatrice. Vervolgens is te zien dat Bas in het koude water is gesprongen en het heel koud heeft. "Dit doet Arie Boomsma de hele dag en kijk hoe goed die eruitziet", zegt Bas.

En het is niet iets eenmaligs, want zowel gisteren als vandaag maakt Bas een sprong in het water. "Hij heeft helemaal z'n nieuwe hobby gevonden", zegt Nicolette in een ander filmpje. "Hij spoort niet."

Met dit realitystel zijn Bas en Nicolette vandaag op dubbel-date
Lees ook

Met dit realitystel zijn Bas en Nicolette vandaag op dubbel-date

© Instagram @nicolettevandam1

Bas en Nicolette zijn niet vies van een actie voor het goede doel hier en daar. Een tijd terug kregen de twee kleine schildpadjes, waarmee ze geld ophaalden voor het goede doel. In de video hieronder zie je daar alles over.

Lees meer over
Nicolette van DamBas Smit