TOEKOMSTMUZIEK

Rik blikt alvast vooruit op een nieuw seizoen Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSRik blikt alvast vooruit op een nieuw seizoen Wie is de Mol?
RTL

Nu het 21ste seizoen van 'Wie is de Mol?' bijna voorbij is, denken de grootste fans van het programma alvast aan een nieuwe reeks. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, gezien de coronacrisis die nog steeds heerst in de hele wereld. Presentator Rik van de Westelaken (49) vertelt wat hij al weet over het nieuwe seizoen.

"We hebben veel plannen"

"Zodra het ene seizoen is afgelopen kijken heel veel fans alweer vooruit naar het nieuwe seizoen. Dat doen wij ook", vertelt hij in de Wie is de Mol?-podcast. "We hebben veel ideeën, we hebben veel plannen. Maar we zijn natuurlijk ontzettend afhankelijk van de situatie in de wereld, wat betreft corona. Hoe veilig is het? Hoe bereisbaar is het?" aldus Rik.

Kijkers reageren op plottwist in WIDM-finale
Lees ook

Kijkers reageren op plottwist in WIDM-finale

Zodra het verantwoord is om weer opnames te maken, is het team van het mateloos populaire programma klaar om weer te gaan filmen. "Dan gaan we natuurlijk super ons best doen om weer een geweldig seizoen te maken van Wie is de Mol? Seizoen 22. Laten we hopen dat dat ergens in het komende jaar kan zijn. We zullen het zien."

Wie vlak voor de finale afviel, was Splinter Chabot. In de video hieronder vertelt hij over zijn deelname aan het programma.

Lees meer over
Rik van de Westelaken