maf verhaal

Jessika uit MAFS Australië biedt 'excuses' aan na ongepaste grap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandJessika uit MAFS Australië biedt 'excuses' aan na ongepaste grap
RTL

Tijdens haar deelname aan de Australische editie van 'Married at First Sight' wist ze menig keer de headlines te halen, maar ook na haar deelname zet ze graag de boel op z'n kop. De 26-jarige Jessika Power haalt deze keer niet de woede van haar fans op de hals door er met een andere, eveneens getrouwde man vandoor te gaan, maar door te grappen dat ze doodgaat.

"Dat noem je sarcasme"

Daarom zijn excuses op z'n plaats. De realityster werd vrijdag naar de spoedeisende hulp gebracht met een nierinfectie en zei op Instagram dat ze 'doodging', maar dat bedoelde ze achteraf niet zó letterlijk. "In één van mijn video's zei ik: 'Ik ben in het ziekenhuis en ga praktisch dood', maar dat noem je sarcasme", begint Jessika haar 'excuses' via Instagram Stories.

"Het spijt me om te horen dat iemand dit in z'n leven heeft meegemaakt of iemand heeft verloren aan de gevolgen van een erge ziekte. Maar als ik zeg dat ik in wezen doodga, ben ik nog geen slecht persoon." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Australische MAFS-kandidaat zorgt voor bizarre wending
Lees ook

Australische MAFS-kandidaat zorgt voor bizarre wending

Jessika lijkt niet erg rouwig om haar actie. Ze beweert dat ze heus niet op zoek is naar aandacht en heeft een duidelijke boodschap voor de mensen die commentaar leveren. "Dit is mijn platform en als je dat niet leuk vindt b*tch, dan is er een ontvolgknop. Druk die in en blijf de f*ck weg van mijn Instagram." Duidelijk. Als je toe bent aan gezelligheid, moet je de volgknop vooral indrukken. Of zoals Jessika zou zeggen: dat heet sarcasme.