tastbare herinnering

Jan Dulles ontvangt bijzonder aandenken aan overleden dochter

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJan Dulles ontvangt bijzonder aandenken aan overleden dochter
RTL

Jan Dulles (46) heeft een bijzonder cadeau in ontvangst mogen nemen, laat hij weten op Instagram. De 3JS-zanger en zijn vriendin Caroline Mol verloren hun dochtertje Donna afgelopen december. Ter ere van het meisje hebben ze een aandenken laten maken.

"Brok in mijn keel"

'Kijk nou toch eens wat een mooi cadeau we hebben gekregen', schrijft Jan bij de gipsafdruk van Donna's voetje en handje. Hoewel het 'natuurlijk heel vreemd' voelde om dit te laten maken, is de 3JS-zanger er erg tevreden mee. De afdruk werd 'daags nadat ze was overleden' gemaakt en het heeft zo'n twee maanden geduurd voor het klaar was. 'Nu we het resultaat in handen hebben, zijn we toch blij dat we dit kunstwerkje aan de muur kunnen hangen. Een tastbare herinnering.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Opnieuw verdrietig nieuws voor Jan Dulles: vader overleden
Lees ook

Opnieuw verdrietig nieuws voor Jan Dulles: vader overleden

Het aandenken aan Donna zorgt voor veel medeleven onder Jans volgers. 'Goed dat jullie dit toch hebben gedaan, voor altijd een herinnering aan jullie veel te vroeg overleden dochter en zusje', spreekt een van hen de zanger toe. 'Prachtig', laten meerdere mensen achter onder het bericht. 'Brok in mijn keel', klinkt het verder. Donna overleed in december plots door complicaties die voortkwamen uit een scheurtje in haar middenrif. Jan had zijn 3 maanden oude dochter in zijn armen toen ze overleed.

Lees meer over
Jan DullesInstagram