Me, myself and Di

Meghan draagt speciale armband tijdens Oprah-interview

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan draagt speciale armband tijdens Oprah-interview
RTL

Nog een paar dagen tot het langverwachte tv-interview van Harry (36) en Meghan (39) met Oprah Winfrey (67). De eerste beelden zijn al vrijgegeven en fans nemen niet alleen hun uitspraken onder de loep, maar ook Meghans outfit. Daarom blijkt dat ze een heel bijzonder accessoire om haar pols heeft hangen.

"Ze wilden graag dat Meghan de armband tijdens het interview droeg zodat Harry's moeder erbij is"

Harry en Meghan in eerste beelden interview: 'Loodzwaar proces'
Lees ook

Harry en Meghan in eerste beelden interview: 'Loodzwaar proces'

Dat valt te zien in de eerste beelden van het interview dat Oprah afneemt met het stel, dat ruim een jaar geleden bekendmaakte afstand te doen van hun koninklijke taken. Niet alleen zien we Meghan gehuld in een prachtige jurk van Armani, ook bungelt er een bijzondere armband om haar pols: eentje uit de juwelencollectie van prinses Diana, Harry's moeder.

Prinses Diana met de armband© Getty Images
Prinses Diana met de armband
Meghan Markle interview Oprah© CBS / Youtube
Meghan Markle interview Oprah

Meghan is al eerder gespot met het exemplaar van Cartier, zoals bij een diner in Fiji tijdens een staatsbezoek in 2018. Bovendien zijn een paar stenen uit de armband gebruikt om haar verlovingsring mee samen te stellen. Harry had die knoepert destijds zelf ontworpen en gekozen voor juwelen uit Diana's collectie en uit Botswana, waar hij graag komt. "Die toevoeging is heel belangrijk voor mij - zo blijft zijn moeder, ondanks dat ze er niet bij is, toch onderdeel van ons", zei Meghan daarover.

Ondanks dat het stel is teruggetrokken uit de koninklijke familie en geen bijbehorende taken meer uitvoert, is het duidelijk dat ze - logisch ook - allerminst afstand nemen van de voormalig prinses van Wales. "Ze wilden graag dat Meghan de armband tijdens het interview droeg zodat Harry's moeder erbij is", vertelde een woordvoerder aan The Today show.

Onlangs was Harry te gast bij zijn vriend James Corden, aan wie hij vertelde over hun vertrek uit de familie:

Lees meer over
Meghan MarklePrinses Diana