opmarkelijk nieuws

Mark Rutte toch verliefd? 'Kerst met z'n tweeën gevierd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMark Rutte toch verliefd? 'Kerst met z'n tweeën gevierd'
RTL

Demissionair premier Mark Rutte (54) heeft één wens voor de toekomst: dat kabinet-Rutte IV werkelijkheid wordt. Om de laatste stemmers over de streep te trekken duikt hij veel in de media op. Zo is Mark ook te zien in een video van Libelle TV waarin hij behoorlijk open over zijn privézaken is.

Na het zien van de video brandt er één vraag op onze lippen: met wie heeft Rutte nou kerst gevierd? Ebru Umar legt hem het vuur aan de schenen. "Wanneer was je voor het laatst in Putten?" vraagt ze als Mark vertelt dat hij daar graag op vakantie gaat. "Afgelopen kerst", luidt het antwoordt. Daar wil Ebru meer van weten.

"In een huisje met z'n tweeën. Allemaal volgens de coronaregels", voegt Mark eraan toe. Ebru: "En wie was de tweede?" Daar wil de demissionair premier dan weer niets over kwijt. "Dat is geheim. Niets spannends, niets spannends." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rutte niet op zoek naar relatie: 'Ben een vrij Haags jongetje'
Lees ook

Rutte niet op zoek naar relatie: 'Ben een vrij Haags jongetje'

Rutte kondigde in december 2020 tijdens Linda's Wintermaand nog aan dat hij openstaat voor de liefde, maar dat vrouwen heus geen brieven naar hem hoeven sturen. "Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt. (...) Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan."

Lees meer over
Mark Rutte