liefdesgeluk

Geraldine Kemper over nieuwe liefde: 'Hij maakt corona leuk'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Rooijakkers over de vloerGeraldine Kemper over nieuwe liefde: 'Hij maakt corona leuk'
RTL

Art Rooijakkers (44) is de afgelopen jaren al bij heel wat bekende Nederlanders over de vloer gekomen. De presentator is nu terug met een nieuw seizoen van 'Rooijakkers over de vloer' en eerste gast Geraldine Kemper (31) zet meteen de toon met een leuk nieuwtje: ze is tot over haar oren verliefd!

"Ik ben echt heel erg verliefd. Ik vind het ook heel leuk om dit hardop te zeggen"

Als Art een voet over de drempel zet, stuit hij meteen op een aantal bijzondere kunstwerken - waaronder een uniek portret van Geraldine zelf. Hoewel de presentatrice enorm trots is op haar collectie, staat ze te springen om Art de slimme oplossing voor haar televisie te showen. Een ideetje van haar ex, met wie ze oorspronkelijk in het appartement zou intrekken. Maar dat mocht niet zo zijn...

Art geeft wietplant cadeau in Rooijakkers Over De Vloer
Lees ook

Art geeft wietplant cadeau in Rooijakkers Over De Vloer

"Ik lach er nu om, maar dat was echt kut", doet het Nederlandse gezicht van Big Brother een boekje open. "We hadden 5,5 jaar een relatie, dus dit was wel een huis van ons samen. Het was echt klote, maar het is ook goed dat je even alleen bent... en het ook alleen doet. En als dat voorbij gaat, het liefdesverdriet, dan is er ook weer plek voor wat anders." 

Beter gezegd, iemand anders. De presentatrice verklapt aan de keukentafel namelijk dat er een nieuwe man in haar leven is: Freek, die ze afgelopen maart via een vriend leerde kennen. "Ik ben echt heel erg verliefd. Ik vind het ook heel leuk om dit hardop te zeggen", vertelt ze blozend. "Er hangt iets in de lucht, maar je zegt het de hele tijd niet. Want je denkt ook: ik moet wachten tot het moment dat je echt voelt 'dit is het'. Maar ik ben heel erg verliefd (...) En dat maakt eigenlijk corona, heel die lockdown, best wel leuk."

Geraldine Kemper en nieuwe vriend Freek© Rooijakkers over de vloer
Geraldine Kemper en nieuwe vriend Freek
Lees meer over
Geraldine KemperArt Rooijakkers