In the Vaes Lane

Vakantiehuis van 6 miljoen gaat zelfs Jaimie Vaes stap te ver

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Jaimie Vaes: In the Vaes LaneVakantiehuis van 6 miljoen gaat zelfs Jaimie Vaes stap te ver
RTL

Jaimie Vaes (31) en haar verloofde Lil' Kleine (26) hebben een heerlijke plek in hartje Amsterdam waar ze tot rust kunnen komen. Toch zijn ze al een tijdje op zoek naar een huis in het buitenland, wellicht in Dubai. Zo gezegd, zo gedaan en daarom gaat Jaimie op huizenjacht met haar beste vriendinnen. Alles wordt vanzelfsprekend vastgelegd op beeld voor haar realityserie 'Jaimie: In the Vaes Lane'.

"Veel te duur, helemaal voor wat het is"

In de vierde aflevering van Jaimie: In the Vaes Lane is te zien hoe de vrouw van de rapper op zoek gaat naar een vakantiehuis in het hypermoderne Dubai. Het eerste stulpje dat ze bezoekt legt meteen de lat hoog, mede dankzij het indrukwekkende uitzicht dat het appartement heeft vanaf de 75e verdieping. "We willen wel graag een leuk vakantiehuis", aldus Jaimie. "Waar weten we nog niet, maar dat zou ook in Dubai kunnen zijn."

Jaimie Vaes meedogenloos tijdens zoektocht nanny: 'Te knap'
Lees ook

Jaimie Vaes meedogenloos tijdens zoektocht nanny: 'Te knap'

Afgelopen jaar was Jaimie zo'n vier maanden te vinden in Dubai, dus een connectie heeft ze er inmiddels wel mee. Een mindere connectie heeft ze met de prijs van huis nummer een. De vraagprijs? Omgerekend zo'n 6 miljoen euro. "Belachelijk", aldus Jaimie. "Veel te duur, helemaal voor wat het is."

Maar de zoektocht is nog niet over. De tweede woning is een stuk toegankelijker, ook qua prijs. Huis nummer twee kost namelijk omgerekend zo'n 1,5 miljoen euro. En dat bevalt Jaimie wel: "Vanbinnen is het niet helemaal mijn smaak, maar het heeft wel potentie."

Het aanstaande huwelijk van Jaimie en Jorik staat ook centraal in de serie. Al is het nog maar de vraag of deze door kan gaan. In onderstaande video vertelt de bruid er zelf over.

Lees meer over
Jaimie VaesLil Kleine