big trouble

Kijker beslist: deze kandidaten zitten in de Big Brother-gevarenzone

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Michel SchnaterKijker beslist: deze kandidaten zitten in de Big Brother-gevarenzone
RTL

Nu het experiment zijn einde nadert heeft 'Big Brother' besloten om deze week het roer volledig om te gooien en de kijker meer macht dan ooit te geven. Zo mochten niet de bewoners, maar de fans deze week kandidaten nomineren. En dat zorgde voor een verrassende uitkomst.

Zoey, Michel en Jill zitten in de gevreesde gevarenzone en horen vanavond tijdens de liveshow van Big Brother hun lot. Voor zowel Jill als Michel is het niet de eerste keer dat ze genomineerd zijn. Kijkers willen de Nederlandse Jill al een tijdje uit het huis nadat ze een aantal onhandige opmerkingen over haar huisgenoten maakte. 

Voor de Belgische Zoey is het de eerste keer dat ze weg kan worden gestuurd. Wie tijdens de liveshow vanavond afvalt ligt, net als voorgaande weken, wederom in handen van de kijkers.

Kandidaten Big Brother© Ingo Calì
Kandidaten Big Brother

Met nog ruim een maand te gaan telt het Big Brother-huis in Amsterdam momenteel nog acht bewoners. Het gaat om drie Nederlanders (Jill, Matt en Michel) en vijf Vlamingen (Julie, Liese, Naomi, Nick en Zoey).

Big Brother wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Via Videoland zijn de verrichtingen van de bewoners continu te volgen.

Lees meer over
Big Brother