emotioneel

Art langs bij Jan Dulles voor 'bijzonder aangrijpend' gesprek

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPArt langs bij Jan Dulles voor 'bijzonder aangrijpend' gesprek
RTL

Art Rooijakkers (44) is voor zijn tv-programma 'Rooijakkers over de Vloer' uitgenodigd door Jan Dulles (46). De zanger van de 3JS en zijn vriendin Caroline verwelkomen de RTL-presentator bij hun thuis. Het stel zal onder meer het verhaal vertellen over hun jonge dochtertje Donna, dat eind vorig jaar plotseling overleed. Art noemt het bezoek aan Jan en Caroline 'bijzonder en aangrijpend'.

"Een intiem en integer portret, dat is steeds mijn streven als ik bij mensen op bezoek ga. Dat geldt ook voor mijn treffen met Ernst Daniel Smid", zegt de presentator, bij wie de presentator ook nog op bezoek gaat. "Ik bezoek hem in zijn woon- en geboorteplaats Enschede, waar hij omringd door familie en vrienden zo goed en kwaad als het gaat leeft met de ziekte van Parkinson."

Art Rooijakkers: 'We zijn verbazing over de pandemie verloren'
Lees ook

Art Rooijakkers: 'We zijn verbazing over de pandemie verloren'

Het populaire programma op RTL 4 is bezig aan het derde seizoen. De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen werden al goed bekeken. Zo keken er ruim een miljoen mensen woensdagavond naar de uitzending met de zanger en kersverse vader Danny Vera.

Lees meer over
Jan DullesArt Rooijakkers