met de handen in 't haar

Wendy van Dijk knipt haar lockdownlokken nog een stukje korter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWendy van Dijk knipt haar lockdownlokken nog een stukje korter
RTL

Wendy van Dijk (50) zit volop in een experimentele fase. Nu de kappers weer open zijn, zit ze niet langer met haar handen in het haar. In haar lange lokken werd zeven dagen geleden al rigoureus een schaar gezet, maar zoals Maxim Hartman (57) in een populair filmpje al zei: het moet nog korter.

Jarenlang is de presentatrice met hetzelfde kapsel te zien in haar studioprogramma's. Nu Wendy het figuurlijke roer heeft omgegooid, lijkt ze meer dan content met haar keuze. Haar kortere coupe bevalt zelfs zo goed dat ze de kapper van de sterren Mari van de Ven heeft gevraagd om nog korter te gaan. Op Instagram presenteert Wendy, precies zoals een week geleden, haar nieuwe look voor de opnames van Wie van de Drie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wendy van Dijk zet schaar in coronacoupe en gaat voor kort
Lees ook

Wendy van Dijk zet schaar in coronacoupe en gaat voor kort

Haar maatje van The voice of Holland is er als de kippen bij om te vertellen hoe prachtig hij het nieuwe kapsel vindt. 'Mooi!' schrijft Martijn Krabbé bij het filmpje. Jim Bakkum deelt dezelfde mening. 

Ook Leco is dolblij dat hij weer aan het werk mag. Eerder waarschuwde hij ongeduldige kijkers thuis om niet zelf aan de slag te gaan met haarverf.

Lees meer over
Wendy van Dijk