bah bah

Moedermaffia berispt Chrissy Teigen om topless foto met zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMoedermaffia berispt Chrissy Teigen om topless foto met zoontje
RTL

Chrissy Teigen (35) staat erom bekend dat ze geen blad voor de mond neemt, maar haar volgers doen dat ook zeker niet. De vrouw van John Legend (42) plaatste een pikant kiekje op haar Instagram en dat bevalt de zogenoemde moedermaffia totaal niet, omdat haar zoontje Miles (2) er ook op te zien is.

"Het is heel ongepast dat je dit fotografeert"

Chrissy heeft vaak de lachers op de hand, maar krijgt ook regelmatig bakken met kritiek over zich heen. Dit keer vallen haar grappen en grollen niet in goede aarde. 'Aan de kant alsjeblieft, mama probeert er aantrekkelijk uit te zien', schrijft het model bij een kiekje met haar zoontje Miles. De 2-jarige staat tussen haar benen tijdens een topless fotoshoot. Chrissy vindt het zelf onschuldig, maar haar volgers kunnen het niet waarderen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chrissy Teigen vraagt Joe Biden: 'Ontvolg me op Twitter'
Lees ook

Chrissy Teigen vraagt Joe Biden: 'Ontvolg me op Twitter'

De moedermaffia klom in de pen om Chrissy te bekritiseren onder de foto. Van een simpele 'wtf' tot 'gadver', de comments blijven binnenstromen. 'Het is heel ongepast dat je dit fotografeert en vervolgens op social media deelt', vindt er eentje. 'Het zou bijna grappig zijn als het niet zo walgelijk en afschuwelijk was', aldus een ander. 'Ik vind het zielig voor John. Hij had van tevoren niet door dat 'ie zou trouwen met iemand die totaal geen klasse heeft', meldt een derde. Chrissy laat alle kritiek van zich afglijden. 'Ze moesten eens weten, we gaan ook samen in bad', reageert ze onder één van de onaardige comments. 

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die de foto van Chrissy wél kunnen waarderen. 'Dit is wat je als moeder meemaakt terwijl je je klaar staat te maken', schrijft iemand. 'Kinderen zien dit vaak genoeg van moeders.' Iemand anders: 'Ik ben hier alleen maar om de zure reacties van preutse mensen te lezen.'

Chrissy staat er bovendien om bekend dat ze wel eens pittig kan reageren op mensen die haar bekritiseren. 'Ik zit te wachten op de clapbacks van Chrissy', schrijft iemand in de reactie. Een andere fan zegt dat ze niet kan wachten tot Chrissy de zogenoemde 'Karen's' een flinke sneer geeft.

Lees meer over
Chrissy TeigenInstagramMoedermaffia