framing

Britney Spears maakt eerste publieke uitstapje sinds docu

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears maakt eerste publieke uitstapje sinds docu
RTL

Nadat eerder bekend was geworden dat het juridische team van Britney Spears (39) opnieuw naar de rechter stapt om haar vader Jamie (68) uit zijn rol als curator te zetten, is de zangeres voor het eerst sinds het uitkomen van de documentaire 'Framing Britney Spears' weer in het openbaar gezien. Britney werd door fotografen gespot met haar vriend Sam Ashgari en haar 14-jarige zoon Jayden, die ze met ex-man Kevin Federline deelt. Dit meldt 'Page Six'.

"Het was echt fijn om haar zo te zien"

Britney zag er volgens omstanders vrolijk en opgewekt uit en maakte een aantal foto's bij een beeld van een paaskonijn. "Het was echt fijn om haar zo te zien: vrij en even los van alles. Hopelijk krijgt ze meer van dit soort dagen, want dat verdient ze," aldus een bron. De zangeres zou daarna met Sam en Jayden een hapje zijn gaan eten in een nabijgelegen restaurant.

Curatele-strijd Britney Spears: binnenkort weer naar rechter
Lees ook

Curatele-strijd Britney Spears: binnenkort weer naar rechter

De zaak om het curatorschap met vader Jamie sleept zich al jaren voort. Britney wil dat hij uit zijn macht ontzet wordt en gaat ermee akkoord dat Jodi Montgomery, die in 2019 een poosje haar tijdelijke curator was, de zaken overneemt. Vooralsnog wil Jamie daar niets van weten. Een eerdere poging om de volledige controle over haar leven terug te krijgen, mislukte vorig jaar augustus. Vader Spears en een financiële organisatie hebben nu samen het zeggenschap over de inboedel van Britney.

Lees meer over
Britney Spears