mama's boy

Rachel Hazes: 'Altijd contact gehad met André, ondanks Monique'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRachel Hazes: 'Altijd contact gehad met André, ondanks Monique'
RTL

André Hazes (27) en zijn moeder hadden jarenlang ruzie en legden het in 2017 weer bij. Tenminste, dat dachten we tot nu toe, maar het verhaal ging iets anders, zo vertelt Rachel Hazes (51) nu aan 'Story'. De twee zagen elkaar inderdaad niet maar hielden wel stiekem contact - al mocht Monique Westenberg (43) daar koste wat kost niet achterkomen.

"Al moest het wel stiekem, want Monique mocht dat niet te weten komen"

"We hebben elkaar altijd gewoon gesproken. Al moest het wel stiekem, want Monique mocht dat niet te weten komen", vertelt Rachel openhartig over de band met haar zoon André aan Story. De ex van de zanger werd in 2017 geprezen voor de verzoening tussen moeder en zoon. "Het klopt niet. Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els en daar had ik allang contact met André. Dat Monique er toentertijd met de eer vandoor ging, heb ik maar zo gelaten. Al zat het dus wel anders in elkaar."

Mogelijk vier besmettingen tijdens proefconcert André Hazes
Lees ook

Mogelijk vier besmettingen tijdens proefconcert André Hazes

Monique en Rachel hebben het nooit goed met elkaar kunnen vinden. "Het is (...) geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Teresa wordt gezien. Maar ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 opgenomen werd in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan. Dan zit je niet goed in elkaar, hoor", laat Andrés moeder zich in Story ontvallen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Inmiddels zijn André en Monique niet meer samen. "Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging. André is nog een jonge hond, die moet kunnen rondrennen. Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is, er is een last van zijn schouders gevallen", zegt Rachel erover. Maar tegelijkertijd heeft ze met haar zoon te doen. "Zoiets is voor niemand leuk. Daarbij is ze de moeder van mijn kleinzoon."

André heeft zelf ook zijn kant van het verhaal gedaan. De zanger vertelt over de breuk met Monique in de video hieronder. 

Lees meer over
Rachel HazesAndré HazesAndré Hazes jr.Monique WestenbergMonique NoellFamilieGezinRuzie