schot in de roos

Bachelor Tony Junior: 'Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandBachelor Tony Junior: 'Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw'
RTL

Altijd al willen daten met een rockster? Dit is je kans! Tony Junior (31) is binnenkort op Videoland te zien als de Bachelor. In het gelijknamige programma gaat de vrijgezelle dj op zoek naar een nieuwe liefde. En die moet het liefst in Utrecht wonen, laat hij weten aan het 'Algemeen Dagblad'.

"Je moet niet bij mij zijn als je iemand wilt die om 18.30 uur bij je op de bank zit"

In het programma leert Tony Claessens, zoals de dj echt heet, een groep van achttien vrouwen kennen op een locatie in het buitenland. Met presentator Rick Brandsteder aan zijn zijde bepaalt Tony elke week wie een roos ontvangt en voor wie het romantische avontuur eindigt. Hoewel het de dj een 'waanzinnig avontuur' lijkt, hoopt hij via het programma oprecht de liefde van zijn leven te vinden. "Dat is mijn grootste doel in het leven. Ik kom langzaam op een leeftijd dat ik daaraan ga denken", aldus de voormalig belhamel. 

Tony was hiervoor lange tijd samen met zangeres Maan. Eind 2019 gingen de twee uit elkaar. In onderstaande video zie je hoe zij reageerde op het nieuws dat hij de nieuwe Bachelor is.

Geef je nu op voor De Bachelor en verover het hart van Tony Junior
Lees ook

Geef je nu op voor De Bachelor en verover het hart van Tony Junior

De 31-jarige vertelt aan de krant dat hij in de loop der jaren vaker gevraagd is voor programma's als Temptation Island en Ex on the Beach. Tegen hen zei hij 'nee', maar voor De Bachelor maakt Tony nu een uitzondering omdat dit een meer 'stijlvol, mooi en romantisch programma' is. Tony: "Ik krijg ook bijna alleen maar leuke, positieve reacties. Mijn ouders zijn supertrots, mijn vrienden lachen zich rot. Ik vind het een eer. Natuurlijk zijn er ook negatieve opmerkingen, maar in Utrecht zeggen we dan: ze kunnen beter lullen over je fiets dan fietsen over je lul."

Zijn stad Utrecht betekent veel voor hem. Tony wil op voorhand dan ook kwijt dat hij - mocht hij de liefde vinden in De Bachelor - niet van plan is de gemeente te verlaten. "Je hoeft mij niet te vragen om in Amsterdam te gaan wonen. Ik wil nooit verder dan twintig minuten van de binnenstad met een Vespa", is dan ook zijn antwoord. Ook een vrouw die alleen maar bezig is met make-up of niet ondernemend is, is niet aan hem besteed. Tony zoekt iemand die zijn leven 'aankan en begrijpt'. "Ik tour veel, doe veel shows, heb een chaotisch leven buiten coronatijd. Je moet niet bij mij zijn als je iemand wilt die om 18.30 uur bij je op de bank zit."

Denk jij dat je de ideale partner bent voor Tony? Geef je nu op voor De Bachelor via deze link en wie weet verover jij wel het hart van de dj.

Lees meer over
Tony JuniorVideolandDe Bachelor