ROELVINK WAT VAN

Donny Roelvink over nieuwe muziek: 'Veel volwassener'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDonny Roelvink over nieuwe muziek: 'Veel volwassener'
RTL

Donny Roelvink (23) heeft in de afgelopen jaren meerdere keren een nummer uitgebracht. Komende donderdag doet hij dat opnieuw, maar de sound van het lied is naar eigen zeggen een stuk volwassener.

"Ik ben een jongen met meerde passies en één daarvan is muziek"

'Ik ben een jongen met meerde passies en één daarvan is muziek. Drie jaar geleden bracht ik voor het eerst een single uit en er volgde al snel meer', schrijft Donny op zijn Instagram. Als hij nu terugblikt op zijn repertoire, vindt hij een aantal tracks 'best oppervlakkig'. 'Omdat ik in die tijd wat impulsiever was', aldus Donny.

Nu de Roelvink-telg merkt dat hij verandert als persoon, ontdekt hij steeds meer zijn eigen sound. 'Vandaar dat het even geduurd heeft en het alweer zeven maanden geleden is sinds mijn laatste release.'

Dave en Donny Roelvink begraven de strijdbijl
Lees ook

Dave en Donny Roelvink begraven de strijdbijl

Maar Donny's fans hoeven niet langer meer te wachten, want donderdag komt zijn nummer 'Kleine Jongen' uit. Het is een lied met een persoonlijk verhaal van Donny. 'Vanaf nu gaan jullie alleen nog maar muziek horen met een volwassen sound, die jullie waarschijnlijk niet zullen verwachten. Ik hoop dat deze track jullie raakt en gewaardeerd wordt.' Een voorproefje zie je hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel Donny inmiddels zijn sound heeft gevonden, heeft hij zijn grote broer Dave nog niet gevonden. De twee gaan even niet zo goed met elkaar door een deur, alhoewel ze binnenkort wel met elkaar om de tafel gaan zitten om het een en ander uit te praten. In de video hieronder vertelt vader Dries over het akkefietje van zijn zoons.

Lees meer over
Donny Roelvink