powervrouwen unite

Monica Geuze gaat samenwerking met Yolanthe aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze gaat samenwerking met Yolanthe aan
RTL

Monica Geuze (25) zit niet verlegen om samenwerkingen met merken, maar slaat nu ook de handen ineen met een mede-BN'er: Yolanthe Cabau (36). De vlogger laat in haar nieuwste YouTube-video weten dat het voor het lifestyleplatform van de actrice is.

"Ik ben helemaal kapot"

Het is de eerste samenwerking van Monica en Yolanthe en belooft meteen een heel intensieve te worden. In haar nieuwe vlog vertelt Monica dat ze vroeg uit de veren is voor de 'opnames' en dat die ook wel even duurden. "Ik heb de hele ochtend opnames gehad met Yolanthe voor een work-out voor haar platform", vertelt ze in de camera. De kijkers kunnen zich vast voorbereiden op een heftig sportmoment. "Ik ben helemaal kapot", meldt Monica. 

Viktor Verhulst en Monica Geuze nieuw presentatieduo Temptation
Lees ook

Viktor Verhulst en Monica Geuze nieuw presentatieduo Temptation

Wanneer de work-out-video van Monica en Yolanthe verschijnt, houden ze nog eventjes geheim. Het zal onderdeel zijn van Cabau, het nieuwe lifestyleplatform van de actrice. Met het merk wil ze alle vrouwen ondersteunen die een gezonde levensstijl ambiëren. Op haar website zijn allerlei goedjes te koop om je leven stralender te maken en daar zullen binnenkort ook fitnessvideo's geüpload worden. In de video hieronder vertelt Yolanthe alles over haar nieuwe platform én over haar leven in Los Angeles. 

Lees meer over
Monica GeuzeYolanthe Sneijder-CabauSportFitnessLifestyleYouTubeVlogger