Oui wil dat nou niet

Dat wordt smullen: realityserie à la Emily in Paris in de maak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixDat wordt smullen: realityserie à la Emily in Paris in de maak
RTL

Eerlijk is eerlijk, we komen haast om in de films en series nu we de godganse dag thuis zitten. Maar dat mag de pret niet drukken: er is een realityserie in de maak die alles weg heeft van 'Emily in Paris' en 'Sex and the City'. Op Instagram doet de productiemaatschappij een oproep voor kandidaten.

Emily in Paris-'Gabriel' werd geïnspireerd door deze SATC-acteur
Lees ook

Emily in Paris-'Gabriel' werd geïnspireerd door deze SATC-acteur

In Netflix-hit Emily in Paris zien we hoe de Amerikaanse Emily haar weg probeert te vinden in Parijs, nadat ze voor een nieuwe baan naar de Franse hoofdstad verhuisde. Toegegeven: you hate it or you love it. De serie kon rekenen op behoorlijk wat kritiek (vooral van de Fransen, die claimden dat de reeks onrealistisch was), maar tegelijkertijd keken velen de afleveringen toch in één klap weg. Seizoen 2 werd dus ook al snel aangekondigd.

Niet geheel verrassend dat nu op dat succes wordt ingespeeld. Een Emmy-winnend Amerikaans productiebedrijf is op zoek naar Amerikaanse expats in Parijs tussen de 21 en 35 jaar oud, die een kijkje willen geven in hun 'fabuleuze' levens. Veelbelovend, dus. De opnames vinden deze herfst al plaats.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Volgens hoofdrolspeelster Lily Collins kwam de serie op precies het juiste moment uit. Bekijk hieronder waarom ze dat vindt.

Lees meer over
Lily CollinsNetflixserie