tikkie, jij bent dood

Groen licht voor tweede seizoen van De Verraders

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenGroen licht voor tweede seizoen van De Verraders
RTL

'De Verraders' is nog nauwelijks begonnen of RTL heeft al een tweede seizoen van het programma besteld. Het meeslepende avontuur weet kijkers nu al zodanig te boeien met list, manipulatie en psychologische spelletjes dat het een vervolg krijgt.

"Dit zijn natuurlijk droomcijfers voor een nieuw programma"

De eerste twee afleveringen trokken, inclusief uitgesteld kijken, elk meer dan twee miljoen kijkers en hadden een marktaandeel van ruim 40% in de kerndoelgroep (mensen tussen de 25 en 54 jaar) van RTL. Reden genoeg om een tweede seizoen van dit succesformat te bestellen.

De Verraders vraagt het uiterste en begraaft kandidaten levend
Lees ook

De Verraders vraagt het uiterste en begraaft kandidaten levend

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL Nederland: "Dit zijn natuurlijk droomcijfers voor een nieuw programma en daarom bestellen we nu al een nieuw seizoen van dit bloedstollende psychologisch avontuur. Het is ook mooi om te zien hoe groot de belangstelling vanuit het buitenland is. Van België tot aan de Verenigde Staten, zenders tonen serieuze interesse. Daar zijn we trots op."

Het eerste seizoen van De Verraders is zaterdag 13 maart gestart en bestaat uit acht afleveringen, waarvan de derde komende zaterdag 21.30 uur te zien is bij RTL 4.

Wie minder blij zijn, zijn de afvallers van het programma. Want met twee afvallers per aflevering gaat het hard. We spraken de afvallers van afgelopen zaterdag:

Lees meer over
De Verraders